Bijna echt beginnen met grote nieuwe start! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Lonneke Stalenburg - WaarBenJij.nu Bijna echt beginnen met grote nieuwe start! - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Lonneke Stalenburg - WaarBenJij.nu

Bijna echt beginnen met grote nieuwe start!

Door: Lonneke

Blijf op de hoogte en volg Lonneke

04 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

Hai fans, hier is de diva weer haha..

Bijna gaat mijn grote droom in vervulling en begin ik echt aan mn highschool year!!
Ik vertrek vanacht.. (dus ik vertrek hier al om 01:00 ofzo) Om 06:40 gaat mijn vliegtuig vanaf Boston naar Phoenix, Arizona en dan Bakersfield, California! K ben daar 12:00 plaatselijke tijd.. Dus dan is het in Nederland al weer 21:00.. Het is totaal ong. 8uur vliegen.. Dus ik heb lange dagen voor de boeg.. geen slapen meer voor mij.. (misschien vnmiddag nog uurtje!)

k heb zo veel zin.. ik denk dat ik zoveel geluk heb met mijn gast gezin ze zijn zo lief!! laatst kreeg ik paketje )dat 2x zo groot was als schoenendoos) het kwam uit Bakersfield, California.. Dus van mijn gastgezin:D.. ik openmaken zaten er allemaal zelfgebakken koekjes in en amerikaanse candy! zo lief gwoon!.. en het was nog heel lekker ook, terwijl k niet echt hou van amerikaanse cookiess..

Gister avond zat k helemaal in een dilemma (ik denk dat mn ''leuke'' roommate echt gek van me werd) maargoed. het ging om ik wist echt nie twat ik aan moest trekken!! Ze moeten natuurlijk wel goede eerste indruk van je hebben.. Dus ik gister 10.000 verschillende setjes aan.. mijn roommate heletijd: yes that is nice en blala.. haha maar we zijn er uitgekomen hoor! Ik maak wel foto van!

Mijn laatste dagen waren hier wle heel leuk, mmaar ik wil nu echt weg en nieuw leven instappen.. hier is het hele dag vna gast gezin dit gast gezin dat je gaat dit doen je gaat dat doen en nu mag het ook wel gebeuren!! Maar over ong. uh 21.5 uur zie ik ze!! YEAH

mgoed over mn laatste dagen. woensdag gingen volleyball kijken.. Noortje haar klas stond in de finale dus we moesten haar flink uitnodigen.. Avond met linn lekker door sproeiers gerend en iedereen koekjes uitgedeeld!! gister avond was er talenten show!! Dat was wel heel leuk ana het eind.. Sjors ( returnee uit holland) in cheerleaders ppakje ooh wat was dat grapipgg.. en gingen ze grease na doen de jongens in meiden kleren, meiden in jongens kleren!! Leraren ook nog leuke dingen gedaan..
vandaag is het beetje rommeldag.. certificaten gekregen laatste fotos met klas gemaakt.. zometeen na lunch gaan we nog fotos kykee op groto scherm dat word wel leuK!

he lievrdds ik ga stoppen en eten.. het is druk..
over fotos: fotos op deze sit e is niet van mijn camera (van mijn camera is natuurlijk leuker) mara i kmoet nog even draadje kopen zodat ik op computer kan zetten dus dat gebeurd allemala later!!

dag vreinden
ik spreek jullie weer als ik bij mn hostfamily ben:D:D:D
zoenzoen!!
voor als mn vliegtuig neerstort: Hou van jullie! hahaha

• 04 Augustus 2006 - 17:13

Maaike:

heeeeeey zusje!
    ben heel blij voor je dat je nu naar het gastgezin gaat:)! en ben benieuwd naar je outfitt die je aan gaat trekken hahaha... ik ben ook blij dat je leuke laatste dagen nog heb gehad:) echt ik had er graag bij willen zijn!!!!
    een hele dikke knuffel en kus van mij....
    en voor als je neerstort, of osama tegen komt: ik hou ook van jou dat je dat weet:D

• 04 Augustus 2006 - 18:24

Jaap:

Goeie reis en niet te veel cookies! Op Phoenix Airport is een Starbucks ;)

• 04 Augustus 2006 - 20:05

Kelly:

lonnn gelukkig heb je nu al 2 ontzettend leuke weken gehad en het zal denk ik alleen nog maaar leuker worden!! fijne reeeis en dit keer geen meisjes bang maken in het vliegtuig haha! dus ook niet zeggen dat je slecht gevoel hebt:P! ben benieuwd naarje verhaal over de ontmoeting met je gastgezinn!! maar het word vast een super tijd daaar! kusss xx

• 04 Augustus 2006 - 21:56

Irma:

Lieve lonny,

Have fun meis heeeeel veel plezier en hoop dat je goede reis hebt

liefssss hugggg x Irma

Noortje:

wij ook van jou

• 07 Augustus 2006 - 20:11

Oma /Eddy:

We hebben je site bekeken,
    er staan mooie foto"s op.
    veel succes op je nieuwe,
    school.