Mijn boeiende laatste dagen!
Door: Lonneke
Blijf op de hoogte en volg Lonneke
02 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
ik vertel wat ik laatste dagen heb gedan het is allemaal gewoon heel leuk!
om te beginnen met maandag: Na school waren we naar de Mall geweest. Het was een kleine maar wel hele leuke winkels en heb natuurlijk nog dingen gekocht(A). Onderandere: Een blingbling alarm! (k had nog geen alarm voor in de ochtend enzo handig) een pet voor de zon, armband met doodshoofdje, schoenen voor 2dollar, shirtje en heb natuurlijk mn nagels laten doen want dat is echt iets wat je moet laten doen als je in Amerika bent haha! (zal mn moeder blij mee zijN). Na de mall gingen we eten en gelijk door naar de Plumley hall waar een hypnoze show werd gehouden. Naah ik heb me echt kapotttttttt gelachen!!! Er waren paar mensen (vrijwillegers) naar voren gehaald.. en die werden gehypnotizeert.. (ik wou het echt niet lijkt me zo eng, straks doe je iets op het podium waar je echt mee voro schut staat) magoed.. die mensen werden gehypnotizeert. het was zo grappig ze deden echt gekke dingen.. vb zaten ze met zn alle op een rij en zei die man van doe nu als of je in romantische film zitt en toen gingen alle meisjes bij de jongens liggen enzo.. en enge film keek iedereen vet bang gingen sommige gillen. K kan natuurlijk nie talles vertellen maar 1ding is ook nog wel grappig. Die presentator vroeg aan een meisje van wie is je favoriete idool (toen ze gehypnotiseert was) toen zei ze Robbie Williams. toen zei hijj vna als ik Idol ofzo zeg dan staat Robbie Williams aan de andere kant van de hal en kan je naar um toe rennen en knuffelen.. Dus hij zei Idol.. en zij springt van haar plaatst rent naar andere kant van de hal en knuffelt daar gwoon vreemde jongen.. zij dacht dat het robin williams was en het was zoooo mooi.. en toen knipte hij in zn vingers en ze werd wakker en ze schrok echt want ze wist nie twat ze aan het doen was .. naja het is in iedere geval heel mooi en het was heel grappig.
dat was mijn maandag!!
Dinsdag: dit was echt mijn dagje wel denk k .. Ik zat in Homeroom en er kwam briefje voor lerares. stond op dat ik om 09:30 bij de nurse moest zijn.. Dus i kdacht echt huh wat is dit.. magoed ik ging maar.. toen kwam k daar waren er nog 2meisjess.. ik dacht oh mischien heb k wat gedaan ofzo (terwijl ik hier altijd zo braaf ben) magoed ze vretelde dat we ons Irika pasje moesten gaan haleN (verzekeringg) en genoeg geld (als verzekering niet ging vergoeden) ik dacht waar gaat het nou over.. mgoed.. het bleek dat we naar het Ziekenhuis moesten om een test te doen. (dat moet iedereen als je naar school gaat in California maar ons was dat blijkbaar nie tverteld).. was wel heel gzllig ik was met 2 andere meiden. 1 uit Duitsland, andere uit Noorwegen. (allebij gaan ze ook in Bakersfield wonen!) we waren echt in zo'n amerikaanse hospital.. Ouderwetse stoelen, rare mensen, dikke mensen hah, en jaah gwoon zoals in film!!.. we moesten eerst alle 3 naar apart soort open kamertje om te praten over van alles. daarna werden we door verwezen naar de dokter plek. Er was een speciale vrouwen wachtkamer. We moesten van die lange jurken/pyama aan en we mochten alleen onze broek aan houden. haha wat een lol haden wij in die jurken. jmmr dat we geen camera mee hadden, we zagen er echt HOT uit! ik werd door man opgehaald uit wachtkamer, ik dacht a-o man heb jurk aan met alleen broek er onder .. maar gelukkig ik mocht met mn jurk aan tegen glazen plaat aan staan en er werden rontgefotos (haah hoe heet dat ok alweer) gemaakt van mijn longen!!
daarna was ik klaar.. Patty the nurse die mee was was heel lief.. wij hebben leuke ochtend gehad zonder school!!
die middag na school gingen we eerst bbq'e @ the University of Vermont! Dta was heel lekker.. Lekkere hamburgers, watermeloen, brownies.. mmmmmmmm! we zaten met zn alle in het gras heerlijk te eten! daarna gingen we door anar een Baseball game!! Dat was zo leuk, niet het spel zelf maar alles er omheen!! Wij zaten in publiek met zn alle liedjes te zingen te dansen en te doen!.. Steeds als de players gingen ruilen van slagpartij naar veldpartij ofzo.. werd er of gedanst of spelletjes gedaan! zo leuk.. k heb veel fotos gemaakt dat komt er nog op!! at the end of the game gingen de players ballen gooien naar ons. 1tje viel naast mij maar andere jongen ging um snel pakken. dus ik ging um lief aan kyken of ik um mocht hebben en het mocht(A).. dus nu heb ik een echte honkbal! ik heb um ook nog door 3spelers laten signeren.. Ik ga wel keer fotos googlen en hier opzetten!
Trouwens nog iets grappigs.. we werken hier met puntensysteem.. steeds als returnee off een leraar je engels hoort praten krijg je een punt.. Volgens mij ben ik de gene vna de nederlanders die het minst engels praat en ik heb als enige al 4punten! haha.. Ere gister vb. ztaen we met zn alle bij elkaar beetje engels te praten en ik was de enige die een punt had gekregen.. dat voelde wel heel goed!(H)
maja mensen ik ga nu lunchen
het is hier trouwens heeeel heet zwet me kapot hele dag!
ikspreek jullie snel
mail me maa rofzo wat er is!
k ga zaterrdag ochtend vroeg naar mn gastgezin!! en dn doe ik weer live verslag!
zoennn
daag fans
i'm a diva hahah grapje
02 Augustus 2006 - 18:55
Mama:
hoi lieve Lon, je engels is goed maar je nederlands ahum...je schrijft erg leuk,maar nu nog in het nederlands.Dat geeft nog problemen volgend jaar als je terug bent.Mail maar veel met mij om je nederlands te blijven oefenen.:-))
Nog een paar dagen en dan ben jij bij je gastgezin.Spannend he?
Veel plezier je laatste dagen daar.Kus, mama
02 Augustus 2006 - 19:51
Jaap:
Hoi schat. Verhalen blijven leuk. Ik herken die Amerikaanse verhalen wel. Zie ze zo voor me. Ik hoor net op de radio dat er een enorme hittegolf is bij Boston, New York en Washington. Eet maar niet te veel daar. Al bij de Starbucks geweest? En in de Outlet? Volgens mij kom je volgend jaar met een container vol spullen terug. Zondag ga ik met Maaike naar Amsterdam. Ik denk niet dat ze naar De Bijenkorf wil ;). Ik mis je wel, maar blijf erg trots op je! Geniet er maar van! Liefs, -
03 Augustus 2006 - 01:04
IKZELF:
Haha ik weet dat mn nederlands niet goed is maar ik prat hier hele dag engels enn ik moest het snel typen dus kon niet echt verbeteren;).. maagoed als jij mij veel mailt mail k jou ook mamsel!! ik wil nu naar mn gastgezin heb zoveel zin k weet ook helemaal wat ik ga aantrekken heb leuk shirtje voor 4dollar gekocht haha. (eerste in druk is toch belangerijk;))
pap,mam, k bel jullie beide als k ben aangekmoen in bakersfield.. dus niet slapen ofzo!
en pap ben nog nie bij starbucks gweest... en over de hittegolf.. het is hier heeeeeeeel heet.. maar ook heel veel storms en onweer.. en tornados... net als vanmiddag waren we op school werd opeens iedereeen naar kamer gestuurd omdat er tornado op komst was (ik doodsbang) magoed was vals alarm!!..
zoenzoen -
03 Augustus 2006 - 11:26
Isabella:
hahha meid klinkt weer Super..!Volgens mij heb je t weer echt super leuk gehad!
De nieuwe fotos op ijs zijn ook echt super!
Volgens mij wil jij strax helemaal niet weg daar!
03 Augustus 2006 - 16:07
Noortje:
Lon, schat, wat lul je veel;)..
Ik ben blij dat ik hier met jou ben want ik vind je lief enzo.
Ik zal je missen straks, maar we houden contact enzo...
Ik vind je leuk, marilyn...
Kusje noortje -
03 Augustus 2006 - 16:37
AnJa The Queen:
Haha diva lon! Leuk al die verhalen chick! Ik mis je lach hahaha ! Veel plezierr en hallo schoenen voor 2 dollar ?! jij bent daar rijk jo! Dikke kus i Love You ! -
03 Augustus 2006 - 19:05
Sanne:
heey lieve schat ben echt steeds jaloerser op je aan het worden haha ik ga je even een mooie mail sturen;) xx -
04 Augustus 2006 - 12:31
Esmee:
Lieverd, het klinkt allemaal erg goed! Je hebt het tenminste naar je zin en dat vinden wij allemaal leuk om te horen! Bij je gastgezin komt het helemaal goed want het lijken (volgens mij) hele leuke mensen! NOu meis goede reis erheen! en we mailen! Kusxjes uit dit huis hiero(van sunders) haha love you baby! -
04 Augustus 2006 - 12:55
Maaike:
hey liefje,
leuk dat ik je gister gesproken heb! ik ben blij dat ik elk weekend je verhalen even kan lezen:) vind toch wel fijn om te lezen wat je allemaal meemaakt daar!!! maar wat voor mama geld geld ook voor mij mail mij ookkmaar veel om je nederlands bij te houden:p vind ik erg gezellig!!
vind je beetje spannend om naar gastgezin te gaan? ik zou wel nerveus zijn.. maar het is wel super leuk!!!!!!!!!
en papsie ik wil idd niet naar de bijenkorf:p dat is voor kakkers!
Kussssssssssss
hou van je!!!!!!!!!!!!!