Heb mn eigen laptop & nieuwe haircut!
Door: Lonneke
Blijf op de hoogte en volg Lonneke
26 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
I like it here.
Myn hostfamily voelt als mn eigen familie. ze zijn goed voor me. Ik hoop dat ze volgend jaar naar nederland kunnen komen en ik ze kan laten zien, you all will like them!
Heb eindelijk mn eigen laptop. Ben echt blij mee. Ik kan nu vaak op msn en op de email en sneller fotos op zetten!!
Ik heb oko nieuw kapsel!
Het is erg kort. Tot mn schouders. Maar het staat denk k wel leuk? K maak wel foto en zet hier op!
mn haar ziet er nu in iedere geval frisser uit haha t was echt goor gwoon. het leek op dredlocks:P
En ja mn eerste week school zit er op. Ben helemaal kapot. Denk door al dat engels. Soms uit school bel k echt iemand op van oooh ik moet nu nederlands praten! haha.. dat is dan wel even fijn..
School is echt heel leuk. Ze zijn allemaal zo lief. En het is ook makkelijk te volgen!
Ik krijg alleen elke dag dezelfde vraag: Do you smoke weed?
Ohh en dan moet ik ze helemaal uitleggen dat niet iedereen in Holland weed rookt. maar er staan wel leuke discussies.
Mensen hier zijn zo aardig.
Myn counseler (ikweetnie hoe je schrijft of zegt in nederlands, maar vrouw die mijn rooster doet) die kwam mij opzoeken in de les en vertelde dat hier sinds kort een sweedse familie woont en dat ze me graag willen ontmoeten.dus ik denk dat k dat deze week ga doen. vind het leuk nieuwe mensen te ontmoeten dus.
hoop dat ik deze week op school ook wat meer vrienden ga maken waar mee ik uit school dingen kan doen!
ik zit nu elke keer met een duits meisje. Maar wat kunnen duitsers ff btw raar zijn!
Ik heb hier wel een leuke neef en zit met wiskunde bij hem kan ook vragen of hij me keer ergens mee naar toe neemt ofzo.
Volgende week start ik met auto lessen.
ik moet eerst 6 keer naar een speciale school toe waar ik theorie krijg (uit school van 4 tot half 9) en daarna moet ik 2 of 3x rijden en dan heb ik um:D dus over 4weken lekker karrenn!
Ik ga nu weer. Dit was mn weekje.
Ik schrijf weer als k wat leuks heb.
Ik kan nu veel fotos op zetten. Hebben jullie fotos van mn huis al gezien? En wat vonden juillie er van(A)
Dikke zoen.
Dag fans
Vele liefde
27 Augustus 2006 - 07:42
Mama:
leuk,weer een stukje.Ben benieuwd naar je haar!Vanavond webcammen,dan zie ik het!kus! -
27 Augustus 2006 - 11:32
Je Grootste Fan(A):
hey lieverd!!!!
ik heb de foto\'s gezien van je huis echt super mooi:)... lekker rotzooitje maar dat is het bij jou altijd dus teken dat het goed gaat:).. zal me eerder zorgen maken als het netjes was;)
wel leuk he dat je met je auto lessen start!
echt super leuk:)
kan je ons ophalen van het vliegveld in de auto! haha...
vanavond zie ik je mooie kapsel:) denk dat ik het wel leuk vind!!!
ik hou van je lieve schat,
Kus!!!! -
27 Augustus 2006 - 11:33
Maaike:
berichtje daarboven is van mij:) haha was vergeten mn naam er bij te zetten;)
kus -
27 Augustus 2006 - 14:02
Esmee:
lievje, fotos heb k gezien je hebt egt en leuke huisje man! dat zwembad in de achtertuin doet het hem daar gaan we lekker in zwemmen als k kom:D.. Jij achter het stuur word nog een gevaar op de weghaha.. ben nu eventjes gzellig bij jou thuis en je kast aan het plunderen! Volgens mij is je gastgezin ook top!
Dikke zoen je aller grootste fan! hou van je -
27 Augustus 2006 - 15:02
Maaike:
we zitten al met zn drieen erover te fantaseren hoe mooi het daar is met kerst:)
en dat als we bij jou zijn dat het alweer de helft is en dat je dan alweer terug komt!
kus hou van je -
27 Augustus 2006 - 15:08
Patty.:
Heeey Lievje.
Je hebt echt mooi huisje daar! Chill Chill met zwembad in de tuin, lekker hoor!
Je kamer ziet er ook leuk uit, vooral al die mooie rotzooi haha.. bijna net zo erg als Kreta:P
Echt leuk dat je binnekort gewoon auto mag rijden, echt fijn.
En als je dan weer in NL bent heb je volgens mij ook heel snel rijbewijs.
Maar eerst nog lekker daar rond karren in je stoere bak?:P haha..
Spreek je snel schat.
Dikke kusxx -
27 Augustus 2006 - 18:43
Kelly:
dag poeekiee!! fijn dat je nu je eigen laptop hebt, kunnen we eindelijk skypenn:D:D ! ben benieuwdd naar ja haar maaar is vast moooi ! Gelukkig voel je je zo thuis bij je hostfamily, ze zien er ook erg aardig uit allemaal en als ik het zo hoor allemaal zijn ze erg goed voor je! en lonneke in een auto.. owow dat wordt nog wat haha.. nee hoor je zal vast prachtig rijden!! haha spreek je snel, en dan met cam okee? haha kuss xx hvj -
29 Augustus 2006 - 19:36
Kelly Againnn:
oooh die hutspot ziet er echt HEER-LIJK uit lonn;) heb je voor echte nederlandse kok gespeeld;)xx -
02 September 2006 - 18:30
Olga:
Heeee meis!
ik vind het zo leuk om dit allemaal te lezen. Vind het echt fijn dat je het zo naar je zin hebt! Geniet ervan enzooo.. leuke foto's en je schrijft je verhaaltjes ook echt leuk. nou, later weer een berichtje van mij!
heeel veel liefs, x Olga -
03 September 2006 - 18:34
Armando:
Leuk om dit te lezen:D! Leuke foto's ook! Laat me weten wanneer je weer een nieuw verhaaltje hebt;)! Veel plezier en natuurlijk ook succes;)!
x -
03 September 2006 - 20:31
Jaap:
Hoi schat! Mooie verhaaltjes. Ik geniet ervan. Verheug me nu al op december.