Veilig aangekomen in Bakersfield, California - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Lonneke Stalenburg - WaarBenJij.nu Veilig aangekomen in Bakersfield, California - Reisverslag uit Washington, D. C., Verenigde Staten van Lonneke Stalenburg - WaarBenJij.nu

Veilig aangekomen in Bakersfield, California

Door: Lonneke

Blijf op de hoogte en volg Lonneke

07 Augustus 2006 | Verenigde Staten, Washington, D. C.

hai lieve mensen

ben er!! iedereen is hier zo lief, enhet is zo mooi enzo. maar k zou eerst vertellen hoe het afscheid ging op Norwich University!

laatste avond haden we dance avond in grote hall.. Dat was op begin saaai maar op begeven moment werden we naar buiten geroepen naar football veld.. Ik ging met Noortje naar buiten, en daar was hele mooie vuurwerk.. Wij stonden samen voor aan en ik denk dat ik nog nooit zo iets moois heb gezien.. Het was zo mooi niet te geloven gwoon!!.. Ik hoop dat mijn highschool jaar even mooi word als het vuurwerk!! Daarna heel fijn met Noortje gekletst (meisn vond echt fijn dat we nog ff met zn 2e konden zijn) en daarna gek gedanst.. Volgens mij stonden we echt voor schut met onze raare moves, maar wat maakt het uit het was onze laatste avondd!! De spullen van de mensen die die nacht vertrokken stonden in de ice hall (zo dus ook mijn spullen want ik vertrok om 12:30 al) we gignen 11:30 nara icehall om nog even bij elkaar te zitten. Merel en ik waren de eerste van onze groep (waar we veel mee omgingen) die vertrokken.. Ik had niet gedachht dat dat zo zwaar zou zijn.. Het was heel moeilijk om te vertrekken.. Je had toch iets opgebouwd met zn alle.. En ik weet dat ik de mensen uit nederland nog wel zie (als het aan mij ligt) maar vb. Linn vriendin uit NOrwegen weet ik niet en ik ga haar zo erg missen ik hoop dat ik serieus haar nog kan zien! de andere ga k ook cker missen.. met iedereen heb je toch wel een andere band of wat anders mee gemaakt.. Het was echt hele drama in ice hall.. serieus iedereen was aan het janken.. zelfs alle jongens bijna.. Alleen al van de sfeer moest je janken.. Het was heel raar. Gelukkig ging ik samen met Merel in bus en niet alleen zodat we elkaarn og konden steunen.. Onze bus werd omgeroepen dat was zwaar .. Nu was het over.. Nu heb je niet iemand waar je op kan bouwen, je bent niet meer met elkaar vanaf toen stond je er alleen voor dat was zwaar.. Veel gejankttt maar toen merel en ik uiteindelijk in de bus zaten konden we wel weer lachen!

We hebben ehel weg lekker gslapen en toen we op vliegveld aankwamne hebben we weer de heletijd gelachen! Ik denk dat het zo zwaar was ook door het heele sfeer der omheen!..
Op het vliegveld was mijn koffer weer veelste zwaar.. Echt rot maar er was lieve vrouw achter de balie en k mocht mn koffer openen en kleren uithalen en in mn handbegage doen dus had k dat maar gedaan.. op vliegveld w8e op vertrek, zag johnny john weer na 2weken.. (zaten toevlalig in zelfde vliegtuig) dat was wel heel grapigg.. We zaten niet vlakbij elkaar in vliegtuig maar we waren paar keer naar elkaar toegelopen om even te kletsen. het was denk k 5uur vliegen en het ging allemaal goed.. wel rot kregen geen eten in het vliegtuig terwijl het 06:40 was dus k wou opzich wel ene ontbijtje(A) Ik ging in vliegtuig mn boekje lezen waar lieve mensen van camp berichtje hadden achtergelaten, ik moest gwoon van huilen het was zo lieff niet normaal THANKS LIEVRDSS! SEE YOU BACK SOON!.. Maja we haden uur tijd om overtestappen in phoenix en toen op weg naar bakersfield.. We hadden echt heel klein vliegtuigje dat was wel stoer.. Maar 11 rijen en 1ging pad met 2stoelen naast elkaar. ik zat naast johnny maar we waren allebij kapot dus bijna heletlijd lopen slapen.. (had me nog wel snel omgekleed in het vliegtuig moest er wel goed uitzien natuurlijk) toen we uit het vliegtuig kwamen gingen we richting begage.. maar ik dacht jah eerst begage halen dan zie je pas familie.. dus ik liep vet droog naar deur.. zie ik opeens Julie, Greg (ouders) en Riley (jonges zusje) mijn kant op lopen het was zo mooi.. Ze haddden bloemen mee en grote ballon, een vlinder. Ze waren zo lief en zo knap.. Volgens mij waren de andere wel jaloers(A).. Ze wouden johnny john ook mee nemen hier naar toe als host child (omdat hij nog geen gast gezin had) maar je mag niet dezelde cultuur in 1 huis hebben, zo dat ging niet door.. Iedereen gedag zegt en gingen mee de auto in.

Bakersfield lijkt net woestijn oip begin haha.. het is heel groot.. We gingen eerst bij mexicaan eten en daar na door naar het huis.. Ik denk serieus dat ik in mooiste buurt van bakersfield woon het is hier zo mooi!. en dit huis.. niet normala hoe mooi.. mijn kamer is echt princesse kamer!!mijn hostparent zijn zo lief.. ik heb helemaal geen regels ofzo ik mag hier roken (hun begonnen mij een sigaret aan te bieden) en jah ze zijn gwoon lief.. Natuurlijk sommige dingen mag k neit doen omdat hun natuurlijk verantwoordelijk zijn voor mij.

het is wel hier heel leuk .. zwembad in achtertuin.. waar we lekker in hadden gezweommen zaterdag avond.. daarna gratis pizza gegeten bbij vrienden van jordan die in pizza zaak werken.. daarna ging k slapen k had meer dan 30uur niet gslapen dus was kapot.. gister (zondag) lekker uitgeslapen daarna met jordan naar mall gweest.. Ik was met Julie (hostmom) in de tiun sigaretje roken en jordan ging weg vissen met vreinden.. opbegeve moment stonden 2van haar vrienden voor deur om mij op te halen.. ze vonden het lullig voor mij dat jordan mij niet had mee gevraagt dus kwamen ze mij ophalen haha dat was zo lief!!
gister avond met haar vrienden gepokert (k toe kijken) en geyahtzee't waar ik blijkbaar heel slecht in ben*-)..

vandaag lekker film gekeken en nix gedaan
ik wil nu wel heel graga naar school
het word btje saai
je kan hier alleen wat doen als je rijbewijs hebt (so ik hoop dati k die snel kan halen) en als je iedereen kent..
nah k ken niemand.. dus k moet nog maar even 2weken w8e. maar jordans vreinden zijn wel heel aardig en de meeste zitten bij mij op school.. dus ik denk dat ik die deze weken nog wel vaak zie..

ohja mensen ik denk dat ik dik terug kom.. ze etne hier elke avond fastfood.. moeder kwam vanmiddag met macdonalds aan en ze vertelde dat dat ong. elke dag zo gaat.. maar ik he bwel goede maneir ik drink water in plaats van soda's.

lieve mensen, het gaat dus goed met me.. heb wel beetje heimwee maar dat hoord er bij en k kon dat verw8e!!.. Ik ben ook echt moe van dat engels.. Het engels spreken gaat goed maar je word er wel moe van haha..
maja
ik ga stoppen k heb weer lang verhaal
ik spreek jullie snel weer
hvjullie fans!!
ik ga laptop kopen en dan benk vaker achter en moeten we ff msn tijden afspreken!

zoenzoen!

• 08 Augustus 2006 - 07:14

Isabella:

Wauw meid dat klinkt echt super,en volgens mij he...
    Heb jij met alles zoooveeel geluk gewoon.Alles gaat je voor de wind,ik kan me voorstellen adt t afscheid heel moeilijk was,en hoop dat je misschien nog een keertje contact met elkaar kan hebben.

Maar gelukkig heb je er echt iets supers voor terug gekregen!
    Heel Héél veel plezier bij je nieuwe famillie en je mooie prinsessen kamer!

Kusjesssss Bella

• 08 Augustus 2006 - 09:59

Irma:

Super verhaal weer meis ziet al die huilende mensen al staan en daarna weer lonny dr galmende lach hahahaha geniet dr van enne niet teveel mac hoor!!!!!!!!
    Liefs kusjesssssss Irma

• 08 Augustus 2006 - 11:45

Zus:

heeey lief zusje,
    logisch toch dat je beetje heimwee heb.. zou ik ook hebben hoor!!! maar als je eenmaal in het ritme daar zit zal het allemaal wel meevallen... en dan vliegt de tijd denk ik voorbij:)
    je bent gelukkig niet neergestort:D..
    ik vind het leuk om zo af en toe hier iets van je te lezen.. ik bel je morgen met paps even.... want hij heeft je nr...
    ik ben blij dat je het zo leuk heb:) heb je die stoere foto's van de gayparade nog gezien???
    Kus, hou van je!

• 08 Augustus 2006 - 15:47

Patty:

heeey schatje
    wat goed dat je zo leuke gast familie daar hebt!
    k ben benieuwd naar je prinsessen kamer! haha.. voel je je helemaal prinsesje poekie
    k mis je wel hoor! telkens als k op vrijdag naar pub ga(liever bowling, tegenwoordig grand cafe met sanne) denk k o even Lonneke bellen die wilt vast mee.. maar gaat niet.. haha
    dus k vergeet je niet hoor lieverd!
    ben blij dat je eht zo leuk hebt daar, spreek je snel
    ciao bapau lieverd. hou van je kusjesxx

• 08 Augustus 2006 - 20:16

Thijs:

LONNEKEEEEE :d ik mis je wel hoor, hier gaat alles prima, al vele mensen ontmoet en dingen gedaan. Had het zo druk, nu eidenlijk even tijd voor de computer. Ik stuur deze dagen een mail naar alle norwich mensen met me avonturen en dingen die ik heb meegemaakt. kuss!!!

• 09 Augustus 2006 - 08:52

Tante:

Lieve Lon, wat is dit een leuke manier om je te volgen. Ik geniet echt van je schrijf stijl en al je belevenissen. Wat fijn dat je gastfamilie zo leuk is als je verwachtte. Moet je nagaan wat je in 2,5 week allemaal hebt beleeft en dat bijna allemaal in het engels, knap hoor!!! Logisch dat je nu wat moe bent! Hoeveel punten had je trouwens
    uiteindelijk, kreeg je nog een lintje ;-) ?
    Ga maar even lekker relaxen en veel zwemmen om het'Mac vet'dat in aantocht is zo weinig mogelijk kans te geven zich op je bevallige heupjes te nestelen...Lieverd, ik ben
    trots op je; rust uit, geniet en sta toe als het af en toe een beetje moeilijk is; het is niet niks al die nieuwe mensen en indrukken!!!
    Goh, ik lijk je moeder wel..maar ja die is op vakantie....Ik hou van je en tot snel horens/mails xxxx Annemarieke

• 09 Augustus 2006 - 15:48

Kellyyyy:

heeee lonnn:) wat fijn dat die familie zo goed bevaaalt, maar ik had ook niet anders verwachttt.. ben blij dat je het zo leuk hebt daaar! en super chill dat je gewooon mag roken daaar maar zo kick je natuuurlijk nooit af heah;)! enneeh dat dik terug komen zal wel meevalleen want in nederland was je ook al een hamburgerjunkkk:)! ik wacht op je nexttt story!! xxxx lovee youu kelly

• 10 Augustus 2006 - 16:59

Anita:

Hee Lon,

Het is me allemaal wat! Zo te lezen maak je er wat van. Ik kan me voorstellen dat je je een beetje verveelt. Ga vakantie werk doen, hahaha
    Nee, geintje. Nog 2 weken dus. Heb je al schoolspullen? Anders ga je die kopen. Heb je wat te doen. Lekker in je agenda rommelen.

CY Anita.

• 10 Augustus 2006 - 18:33

Esmee:

Liev, ben blij dat je zo\'n leuk gastgezin hebt! Ze zijn allemaal erg goed voor je! Maar je komt niet dik terug want je had zelf gezegt je ging afvallen haha! Ik ben blij dat je goed zit daaro.. dus tog niet stoppen met roken?haha.. Heel veel plezier meis en we mailen! Kusx Hou van je!

• 13 Augustus 2006 - 19:26

Mama:

Ha lievrd,even een berichtje vanuit Kreta. Wat een toestanden zeg.En emoties.Maar ik begrijp het wel.Ga ik ook vast krijgen.Ik ben nu ook 2 weken met 11 mensen, dus moet ik vrijdag ook afscheid nemen. Ik hoop dat je de mogelijkheid hebt om meer op de site te zetten.Ik geniet daar van en andere ook zo te lezen.Het schept een band vind je niet :-)) !
    Rij voorzichtig en ik denk aan je.
    Kus!